Мобилност и recovery

Производите од оваа категорија се користат за подобрување на подвижноста, за зголемување на мускулниот опсег и за опуштање на вкочанети мускули, но и за намалување на ризикот од повреди. Со нивното користење во голема мера придонесувате за регенерација и закрепнување по повредите, како и за флексибилност и враќање на еластичноста на мускулите. Идеални се за подготовка на мускулите за тренинг, како и за опоравување после него. Изберете од широката палета на пиштоли за масажа, ролери или топчиња за масажа и на овој начин обезбедете ја мобилноста и закрепнувањето на вашето тело.

Филтрирај
Цена
Распон: 440 ден - 74750 ден
Категорија
Бренд
Пиштол за масажа мини
Tunturi
7.630ден
Бесплатна достава
Пиштол за масажа
Tunturi
11.480ден
Бесплатна достава
COMPEX – FIT 5.0
Compex
40.000ден
Бесплатна достава
Compex SP 8.0
Compex
74.750ден
Бесплатна достава
Compex SP 4.0
Compex
40.000ден
Бесплатна достава
Compex Fit 3.0
Compex
29.000ден
Бесплатна достава
Compex Fit 1.0
Compex
13.800ден
Бесплатна достава
UFC Foot Massage Roller
UFC
740ден
UFC Foam Roller
UFC
1.800ден
Бесплатна достава
Ролер за патување MyoFascia топка, 10х30цм
Gymstick
2.640ден
Бесплатна достава
Пиштол за масажа Про Каиро
Gymstick
17.220ден
Бесплатна достава
Актив ладен ролер за масажа
Gymstick
1.870ден
Бесплатна достава
Gymstick Trigger ролер 60цм
Gymstick
1.820ден
Бесплатна достава
Gymstick Foam roller, 30 cm
Gymstick
1.080ден
Пиштол за масажа
Gymstick
7.300ден
Бесплатна достава
Активен масажер Fascia
Gymstick
1.530ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023