Комплети и сетови

Понекогаш е доволен само практичен сет на тегови за добар и квалитетен тренинг. Во оваа категорија можете да најдете стандардни или олимписки верзии на комплети, како и оние со подолги или пократки шипки. Изберете комплети од леано железо или гумени и bumper модели кои најчесто се користат за опремување на спортски сали. Изберете практичен сет на модуларни тегови, кои можат да бидат идеални за опремување на домашна теретана.

Филтрирај
Цена
Распон: 960 ден - 5680 ден
Бренд
Дијаметар
Тежина

Gymstick

3.070ден

Бесплатна достава

Gymstick

3.380ден

Бесплатна достава

Oprema

4.660ден

Бесплатна достава

Gymstick

4.730ден

Бесплатна достава

Gymstick

5.680ден

Бесплатна достава

Gymstick

2.990ден

Бесплатна достава

Atleticore

4.620ден

Бесплатна достава

Oprema

4.220ден

Бесплатна достава

Kineta

5.600ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024