Кетлбели

Кетлбел или руско ѕвоно (како што некои го нарекуваат) се повеќе се користи во подготовката на спортистите, но и како самостоен реквизит за рекреативците кои сакаат да ја подобрат својата сила, изглед или функционални способности. Тие се одличен фитнес реквизит со кој ја подобруваме експлозивната сила, координацијата, флексибилноста, рамнотежата и издржливоста. Заради нивниот специфичен изглед, вежбањето со нив бара вклучување на многу стабилизатори, а притоа доаѓа до подобрување на координацијата на движењата при самото изведување. Со правилно вежбање со нив ги активираме буквално сите или поголемиот дел од мускулите, а бидејќи со нив се прави аеробен и анаеробен тренинг, тие се одлични за топење на масните наслаги во телото. Најчесто се користат за замавнување (swings), но може да се изведат и многу други вежби, како што се мртви кревања, исчекор, чучњеви...

Филтрирај
Цена
Распон: 700 ден - 11950 ден
Бренд
Тежина
Професионален кетлбел 8кг
Atleticore
2.460ден
Бесплатна достава
Kettlebell Fit, 8 kg
Sveltus
1.440ден
Kettlebell Fit, 6 kg
Sveltus
1.060ден
Adjustable Kettlebell, 4-18 kg
Sveltus
11.950ден
Бесплатна достава
Soft Kettlebell, 16 kg
Sveltus
5.670ден
Бесплатна достава
Soft Kettlebell, 12 kg
Sveltus
4.260ден
Бесплатна достава
Soft Kettlebell, 8 kg
Sveltus
3.290ден
Бесплатна достава
ЏимСтик ПРО Кетлбел 16кг
Gymstick
4.590ден
Бесплатна достава
ЏимСтик ПРО Кетлбел 12кг
Gymstick
3.360ден
Бесплатна достава
ЏимСтик ПРО Кетлбел 8кг
Gymstick
2.350ден
Бесплатна достава
ЏимСтик ПРО Кетлбел 6кг
Gymstick
1.880ден
Бесплатна достава
Kettlebell Profi 28kg
Oprema
10.300ден
Бесплатна достава
Kettlebell Atleticore, 12 kg
Atleticore
2.690ден
Бесплатна достава
Kettlebell Atleticore, 8 kg
Atleticore
1.890ден
Бесплатна достава
Kettlebell Atleticore, 20 kg
Atleticore
4.640ден
Бесплатна достава
 Kettlebell  Atleticore, 4 kg
Atleticore
850ден
Kettlebell Atleticore, 24 kg
Atleticore
5.790ден
Бесплатна достава
Kettlebell Atleticore, 16 kg
Atleticore
3.790ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023