Кетлбели и еднорачни тегови

Теговите и кетлбелите станаа незаменливи фитнес помагала при опремување на вашиот дом или теретана. Тие се практични и заземаат многу малку простор. Вежбајќи со нив ги зајакнуваме мускулите на различни начини, така да со нив можеме да изведеме изолациски тренинг на одредена мускулна група или да изведеме висококвалитетен аеробен и анаеробен тренинг (особено со kettlebells). Еднорачните тегови почесто се користат во фазата на зголемување на мускулната маса, додека кетлбелите почесто се користат кога целта е да се зголеми силата и дефиницијата на мускулите.

Филтрирај
Цена
Распон: 140 ден - 102580 ден
Категорија
Бренд
Дијаметар
Тежина
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален еднорачен тег, 20 kg
Oprema
7.040ден
Бесплатна достава
Хексагнален гумиран тег, 15 kg
Oprema
5.080ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 12.5 kg
Oprema
4.220ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран еднорачен тег, 10 kg
Oprema
3.390ден
Бесплатна достава
Хексагонален еднорачен тег, 7.5 kg
Oprema
2.540ден
Бесплатна достава
Хексагонален еднорачен тег, 5 kg
Oprema
1.650ден
Бесплатна достава
ACTIVE 10KG VINYL DUMBBELL SET
Gymstick
3.070ден
Бесплатна достава
Gymstick Pro PU тег, 7,5кг
Gymstick
3.080ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 27,5кг
Oprema
5.900ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 25кг
Oprema
5.740ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 22,5кг
Oprema
4.920ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 20кг
Oprema
4.510ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 17,5кг
Oprema
3.940ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 15кг
Oprema
3.280ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023