Кафези и сталаци

Еден од основните уреди што може да се најде во добро опремен простор за функционален тренинг се секако кафезите и сталаците. Тешко е да се замисли напорно вежбање чучњеви без нивно користење. Секој квалитетен кросфит тренинг е исто така незамислив без нив. Производите од оваа категорија ќе ви овозможат безбедно да изведувате вежби со слободни тежини, без разлика дали се работи за чучњеви, преса на клупа или притискање на рамениците. Правете згибови или истегнување, подобрете ја рамнотежата или силата и намалете ја можноста за повреда со правилно подигање/спуштање за специфични движења. Оваа фитнес опрема може да се користи за опремување на дом или теретана.

Филтрирај
Цена
Распон: 3290 ден - 43500 ден
Бренд

Sveltus

6.700ден

Бесплатна достава

Sveltus

3.290ден

Бесплатна достава

Atleticore

43.500ден

Бесплатна достава

Atleticore

18.500ден

Бесплатна достава

Oprema

11.070ден

Бесплатна достава

Atleticore

16.700ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024