Згибови и дипсови

За зајакнување на горниот дел од телото, згибовите се една од најдобрите вежби, бидејќи тие се природни (вродени) форми на движење. Сите ние во животот сме се качувале на разни ѕидови, препреки, дрвја и слично, и на тој начин правеле згибови без воопшто да сме свесни за тоа. Дипсовите се сметаат и за одлични вежби за зајакнување на горниот дел од телото. Во нашата понуда пронајдете едноставни шипки за монтирање на врата или нешто покомплексно за монтирање на ѕид и зголемете ја својата сила и изградете го вашето тело. Зголемете го влијанието на падовите со дополнителен ремен за оптоварување и потиснете ги вашите граници.

Филтрирај
Цена
Распон: 1330 ден - 4790 ден
Бренд
Фиксни паралелни држачи за ѕид
Oprema
4.790ден
Бесплатна достава
Вратило
Kineta
4.300ден
Бесплатна достава
DOOR GYM BAR - Black
Gymstick
1.330ден
Multix door gym bar
Atleticore
1.890ден
Бесплатна достава
Gymstick ѕидно вратило
Gymstick
3.680ден
Бесплатна достава
Појас со тежини
Gymstick
2.190ден
Бесплатна достава
Extreme chin up bar
Atleticore
1.690ден
Бесплатна достава
Chin Up Rack
Sveltus
3.290ден
Бесплатна достава
Паралели
Gymstick
4.070ден
Бесплатна достава
Мултифункционална шипка за врата
Gymstick
2.050ден
Бесплатна достава
Фиксно вратило за ѕид
Oprema
3.970ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023