Elastične gume i lateks trake

Еластични гуми и латекс траки користиме за загревање на мускулите, тренинзи за сила и флексибилност, но и за истегнување и рехабилитација. Нивната главна карактеристика е што даваат отпор во двете насоки, што резултира со оптоварување на мускулите од многу различни агли. На овој начин, одделно вежбаме одредени мускули кои се неопходни за нормални функционални движења на телото. Производите од оваа категорија доаѓаат во различни ширини и дебелини, а некои имаат и рачки. Тука ги вклучуваме сите различни отпори на мини ленти, total body сетови, туби, прстени...

Филтрирај
Цена
Распон: 280 ден - 4090 ден
Бренд
Вид
Сила/Отпор

Tunturi

2.370ден

Бесплатна достава

Tunturi

1.830ден

Бесплатна достава

Atleticore

560денSveltus

2.040ден

Бесплатна достава

Sveltus

1.600ден

Бесплатна достава

Sveltus

2.600ден

Бесплатна достава

Sveltus

1.700ден

Бесплатна достава

Sveltus

1.180ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024