Еднорачни тегови

Фитнес тегови се еден од основните реквизити во фитнесот и тренингот воопшто, без разлика дали вежбаме дома или во теретана. Ги користат сите, без разлика на возраста и полот, физичката состојба или нивото на искуство. Тие се лесни за употреба и бараат малку простор за складирање. Со нив можеме да ги вежбаме апсолутно сите мускулни групи (раце, нозе, грб, гради, рамења...) и единствено што ни треба е соодветната тежина, која би се вклопила во моменталната физичка кондиција на поединецот. Нудиме модели со различна тежина, од гумени, преку ПВЦ материјали до хексагонални и модуларни модели.

Филтрирај
Цена
Распон: 140 ден - 102580 ден
Бренд
Дијаметар
Тежина
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален еднорачен тег, 20 kg
Oprema
7.040ден
Бесплатна достава
Хексагнален гумиран тег, 15 kg
Oprema
5.080ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 12.5 kg
Oprema
4.220ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран еднорачен тег, 10 kg
Oprema
3.390ден
Бесплатна достава
Хексагонален еднорачен тег, 7.5 kg
Oprema
2.540ден
Бесплатна достава
Хексагонален еднорачен тег, 5 kg
Oprema
1.650ден
Бесплатна достава
ACTIVE 10KG VINYL DUMBBELL SET
Gymstick
3.070ден
Бесплатна достава
Gymstick Pro PU тег, 7,5кг
Gymstick
3.080ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 30кг
Oprema
6.560ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 27,5кг
Oprema
5.900ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 25кг
Oprema
5.740ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 22,5кг
Oprema
4.920ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 20кг
Oprema
4.510ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 17,5кг
Oprema
3.940ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 15кг
Oprema
3.280ден
Бесплатна достава
Хексагонален гумиран тег, 10кг
Oprema
2.460ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023