Додатоци за сајли и справи

Во оваа категорија, пронајдете ги најпопуларните екстензии за кабли и додатоци за вашиот уред. Вежбајте подобро трицепс, истегајте кабли или поефикасно погодете ги мускулите на грбот. Нашата понуда е полна со квалитетни и докажани производи од овој сегмент.

Филтрирај
Цена
Распон: 1130 ден - 8900 ден
Бренд
Продолжеток за сајли, Лат широк
Oprema
3.680ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајли, Лат Краток
Oprema
2.490ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајлi, multi exercise
Oprema
2.200ден
Бесплатна достава
Landmine, Torsonator pro set
Oprema
4.900ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајла, трицепс, фиксен
Oprema
1.790ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајли, Трицепс, Јаже
Oprema
1.590ден
Бесплатна достава
Додаток за машина за landmine  (еднорачен) Tunturi
Tunturi
6.110ден
Бесплатна достава
Додаток за машина за landmine  (широк) Tunturi
Tunturi
8.900ден
Бесплатна достава
 Трицепс шипка, продолжеток за сајла
Gymstick
2.050ден
Бесплатна достава
Sveltus трицепс јаже
Sveltus
1.130ден
Продолжеток за сајла V
Gymstick
2.040ден
Бесплатна достава
Продолжеток за сајли, seated cable
Oprema
1.530ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023