Диск тегови

Диск тегови или плочести тегови се еден од најосновните и најкористените реквизити во секоја теретана. Ги делиме на стандардни (27мм) или олимписки програмски модели (50мм) и ги користиме со соодветни шипки. Оваа категорија е полна со најразлични модели од олимписката програма (bumper, гумени или железни дискови), како и оние од стандардната програма, кои претежно се изработени од леано железо. Некои модели имаат целосен профил, додека некои имаат процепи / рачки за самостојно тренирање, без потреба од користење на шипка.

Филтрирај
Цена
Распон: 330 ден - 9990 ден
Бренд
Дијаметар
Материјал
Тежина
Олимписки диск тег, 15 kg
Oprema
4.790ден
Бесплатна достава
Олимписки диск тег, 5 kg
Oprema
1.590ден
Бесплатна достава
Олимписки диск тег, 20 kg
Oprema
6.400ден
Бесплатна достава
Олимписки диск тег, 10 kg
Oprema
3.190ден
Бесплатна достава
Диск тег 27 mm, 20 kg
Oprema
5.100ден
Бесплатна достава
Диск тег 27 mm, 10 kg
Oprema
2.590ден
Бесплатна достава
Диск тег 27 mm, 5 kg
Oprema
1.300ден
Gymstick Bumper Plate, 5 kg
Gymstick
2.330ден
Бесплатна достава
Gymstick Bumper Plate, 15 kg
Gymstick
5.350ден
Бесплатна достава
Gymstick Bumper Plate, 10 kg
Gymstick
3.990ден
Бесплатна достава
Gymstick Pro PU тег, 5 кг
Gymstick
2.050ден
Бесплатна достава
Gymstick Pro PU тег, 2,5кг
Gymstick
1.150ден
Олимписки диск тег, 5кг
Oprema
1.560ден
Бесплатна достава
Олимписки диск тег, 10кг
Oprema
3.190ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023