Диск тегови и шипки

Тегови и шипки се основна опрема на секоја теретана. Тешко е да се замисли квалитетен тренинг на одредена мускулна група без користење на нешто од олимписката или стандардната програма на шипки и тегови. Опремете го вашиот дом или теретана со еден од стандардните модели (27мм) или модели од олимписката програма (50мм). Нудиме кратки или долги, прави или закривени шипки, со придружни дискови/тегови, како и потребните осигурувачи. За организација и безбедност во просторот неопходни се и сталаци за редење и складирање.

Филтрирај
Цена
Распон: 115 ден - 63520 ден
Категорија
Бренд
Вид
Дијаметар
Должина
Материјал
Тежина
Pump set тегови
Kineta
5.600ден
Бесплатна достава
Bumper тег, 10 kg
Oprema
4.390ден
Бесплатна достава
Bumper тег, 15 kg
Oprema
6.490ден
Бесплатна достава
Олимписка еднорачна шипка
Oprema
3.390ден
Бесплатна достава
Олимписка шипка Црна  220cm/28mm
Oprema
23.400ден
Бесплатна достава
Олимписка hollow шипка
Oprema
7.420ден
Бесплатна достава
Bumper тег, 25 kg
Oprema
9.990ден
Бесплатна достава
Олимписка рамна шипка 150 cm
Oprema
5.390ден
Бесплатна достава
Шипка  EZ стандард, 26 mm
Oprema
2.990ден
Бесплатна достава
Комплет еднорачни тегови 2 X 7,5 kg
Oprema
4.220ден
Бесплатна достава
Олимписка рамна шипка 220 cm
Oprema
7.590ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023