Вид на активност

Во оваа категорија можете да најдете опрема и реквизити за поуспешно вежбање јога, пилатес, кросфит или powerlifting. За сите оние чиј омилен тип на активност е аеробик или street workout, оваа категорија е полна со потребната опрема која ќе ви помогне да ги надминете старите предизвици и резултати и да поставите некои нови граници за понатамошна мотивација во тренинзите.

Филтрирај
Цена
Распон: 115 ден - 43500 ден
Категорија
Бренд
Вид
Големина
Дебелина
Дијаметар
Димензии
Должина
Материјал
Подрачје на примена
Сила/Отпор
Тежина
EVA Dipping Belt With Chain
Tunturi
2.550ден
Бесплатна достава
Dipping Belt
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Појас за подигнување 100цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Појас за подигнување 90цм
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Торба Aquabag 20кг
Tunturi
10.230ден
Бесплатна достава
Бугарска водена вреќа 17кг
Tunturi
10.230ден
Бесплатна достава
Бугарска вреќа 5кг Tunturi
Tunturi
6.360ден
Бесплатна достава
Slam Ball 15кг Tunturi
Tunturi
6.360ден
Бесплатна достава
Slam Ball 5кг Tunturi
Tunturi
3.950ден
Бесплатна достава
Slam Ball 20кг Tunturi
Tunturi
8.900ден
Бесплатна достава
Грипер за рака
Kineta
430ден
Foam Yoga Block, Lavender
Oprema
1.200ден
Foam Yoga Block, Navy
Oprema
1.200ден
Battle rope, тренинг јаже 50 mm / 12 m
Oprema
18.200ден
Бесплатна достава
Bumper тег, 5 kg
Oprema
2.190ден
Бесплатна достава
Wall ball, 3 kg
Oprema
2.770ден
Бесплатна достава
PLYO кутија, 30 cm
Oprema
2.800ден
Бесплатна достава
Zoe My Precious Yoga Mat Black
Zoe
3.200ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023