Боречка опрема

Боречките вештини се одлична активност за стекнување кондиција и сила, но помагаат и за намалување на стресот и напнатоста, бидејќи со нив можеме да ја насочиме енергијата кон некој предмет или личност. За да постигнете добри резултати, потребна ви е и соодветна опрема, која можете да ја најдете во нашата понуда. Изберете некои од квалитетните ракавици, вреќи за удирање, фокуси, штитници или бандажери. Безбедноста и правилната изведба треба да бидат на прво место, без разлика дали вежбате на вреќа или се спарирате со партнерот.

Филтрирај
Цена
Распон: 230 ден - 63500 ден
Категорија
Бренд
Големина
Дебелина
UFC PRO TONAL HEAD GEAR, BLACK
UFC
4.580ден
Бесплатна достава
 UFC PRO PADDLE TARGET, BLACK
UFC
2.420ден
Бесплатна достава
UFC PRO COMPETITION GLOVES, BLAC- L
UFC
4.700ден
Бесплатна достава
UFC PRO TACTICAL SHIELD, BLACK/RED
UFC
7.900ден
Бесплатна достава
UFC MMA SAFETY GLOVES, BLACK
UFC
4.199ден
Бесплатна достава
UFC Head Gear, Black
UFC
3.500ден
Бесплатна достава
UFC Contender MMA Gloves, Black
UFC
2.800ден
Бесплатна достава
UFC Curved Focus Mitt, Black/Red
UFC
3.730ден
Бесплатна достава
UFC Contender Open Palm MMA Training Gloves, Red
UFC
2.990ден
Бесплатна достава
UFC Contender MMA Sparing Gloves, Black
UFC
2.990ден
Бесплатна достава
UFC Contender Striking Sticks, Black/Red
UFC
2.440ден
Бесплатна достава
UFC Muay Thai Style Training Gloves, Black/Red
UFC
2.830ден
Бесплатна достава
UFC Wood Beam Hanger
UFC
902ден
UFC Open Face Training Head Gear, Black
UFC
3.920ден
Бесплатна достава
UFC Boxing Gloves, Black
UFC
3.730ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023