Бандажери, траки и стегачи

Бандажерите и разни траки (стегачи) првенствено се наменети за заштита на коските и зглобовите при удар во контактни спортови или при вежбање на вреќи. Ако некој има лоша техника на удирање, тие обезбедуваат одлична поддршка за зглобот и коските на раката, на начин што ќе обезбеди рамна положба на раката и со тоа ќе ја намали апсорпцијата на погрешниот дел од дланката или раката. На овој начин ќе се намали можноста за повреда, а повредите на раката најчесто се случуваат кај боксерите, односно во контактните спортови. Ги има во различни должини, еластични или нееластични и изработени од разни материјали.

Филтрирај
Цена
Распон: 390 ден - 2370 ден
Бренд

Tunturi

2.370ден

Бесплатна достава

Tunturi

1.830ден

Бесплатна достава

Gymstick

700денAtleticore

390ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024