Аеробик и пилатес

Аеробик и пилатес се одличен избор за да останете фит и здрави. Зголемете ја кондицијата, циркулацијата и стимулирајте го срцето и респираторниот тракт со аеробик, а резултатот е видлив во добра потрошувачка на калории. Со вежбање пилатес, стврднете ги и зајакнете ги мускулите, намалете го стресот и станете пофлексибилни, особено кога станува збор за 'рбетот. Можете да ја подигнете вашата омилена активност на ново ниво користејќи опрема и реквизити од оваа категорија. Со новите предизвици доаѓаат и нови резултати.

Филтрирај
Цена
Распон: 270 ден - 9150 ден
Бренд
Вид
Големина
Дебелина
Димензии
Должина
Материјал
Подрачје на примена
Сила/Отпор
Тежина

Oprema

1.980ден

Бесплатна достава

Zoe

3.200ден

Бесплатна достава

Zoe

2.150ден

Бесплатна достава

Zoe

2.150ден

Бесплатна достава

UFC

1.320денUFC

2.240ден

Бесплатна достава

Atleticore

1.690ден

Бесплатна достава

Atleticore

660денDC Comics

660денDC Comics

1.110денDC Comics

1.110ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024