Агилност и брзина

Производите од оваа категорија се наменети за зголемување на издржливоста, експлозивноста, силата, брзината и агилноста. Правејќи динамични и напорни вежби ја подобруваме мускулната координација, стабилност и рамнотежа, но развиваме и силен циркулаторен систем, бидејќи плиометриските вежби влијаат на работата на срцето и пулсот. Работете на агилноста ако вашата омилена активност бара многу динамика во менување насоки и менување брзини.

Филтрирај
Цена
Распон: 80 ден - 6660 ден
Бренд
Bungee set
Kineta
6.660ден
Бесплатна достава
Падобран за трчање 140 cm
Oprema
1.790ден
Бесплатна достава
Пречки
Kineta
2.650ден
Бесплатна достава
Пречки, 15 cm
Kineta
800ден
Shadow Boxer
Everlast
1.890ден
Бесплатна достава
Падобран за агилност Tunturi
Tunturi
5.080ден
Бесплатна достава
Speed Excercise туба
Gymstick
1.580ден
Бесплатна достава
Speed чуњеви 23цм, 10ком
Gymstick
1.840ден
Бесплатна достава
Скали за агилност 6 метри / 12 секции
Oprema
2.390ден
Бесплатна достава
Speed Accelerator
Gymstick
4.610ден
Бесплатна достава
Training Ladder
Sveltus
1.650ден
Бесплатна достава
UFC скали за агилност, 10 секции, 381цм
UFC
1.650ден
Бесплатна достава
Speed скали, 11 steps, 590 cm
Gymstick
2.240ден
Бесплатна достава
Speed Resistance падобран
Gymstick
2.460ден
Бесплатна достава
Speed Chute, падобран за трчање
Oprema
1.890ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023