Фитнес и боречка опрема

Опремата за тренинг е неопходна за секој спортист да може активно да се занимава со својот спорт. Без разлика дали се работи за фитнес опрема, па ни требаат тегови, бендови или некоја справа, дали ни треба спортска торба или шејкер, или ни треба нешто од сегментот на боречки вештини, за да можеме да се занимаваме со бокс или ММА борби. Опремата е тука за да обезбеди и осигура напредок во тренинзите, со кои ќе го туркаме и развиваме нашето тело и способности на повисоки нивоа. Опремата ни е исто така важна за да обезбедиме заштита за време на тренингот, за да можеме непречено и сигурно да ги извршуваме нашите тренинзи и подготовки. Најдете ги вашите омилени фитнес ракавици, подлога за вежбање или опрема за вежбање во нашата богата категорија на опрема за фитнес и боречки вештини.

Филтрирај
Цена
Распон: 70 ден - 207500 ден
Категорија
Бренд
Боја
Вид
Волумен
Волумен/Грамажа
Големина
Дебелина
Дијаметар
Димензии
Должина
Материјал
Подрачје на примена
Пол
Сила/Отпор
Тежина
Клупа за стомачни мултифункционална AB20
Tunturi
11.480ден
Бесплатна достава
Power Sled Tunturi
Tunturi
26.690ден
Бесплатна достава
Пиштол за масажа мини
Tunturi
7.630ден
Бесплатна достава
Пиштол за масажа
Tunturi
11.480ден
Бесплатна достава
Сталак за бучици 20места Tunturi
Tunturi
10.810ден
Бесплатна достава
Велосипед Cardio Fit B15
Tunturi
25.440ден
Бесплатна достава
Трака за трчање Cardio Fit T25
Tunturi
76.240ден
Бесплатна достава
Велосипед S40 Sprinter Front Compentence
Tunturi
101.310ден
Бесплатна достава
Орбитрек C20-R Compentence
Tunturi
95.280ден
Бесплатна достава
Велосипед Platinum Air  PRO
Tunturi
207.500ден
Бесплатна достава
Справа за веслање R20  Compentence
Tunturi
71.170ден
Бесплатна достава
Cable Cross Stand Alone Kit
Tunturi
104.180ден
Бесплатна достава
Хула Хоп 1.2кг
Tunturi
2.550ден
Бесплатна достава
Хула Хоп 1.5кг
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава
Хула Хоп 1.8кг
Tunturi
3.310ден
Бесплатна достава
Сунѓер за шипка Deluxe Tunturi
Tunturi
1.920ден
Бесплатна достава
EVA Dipping Belt With Chain
Tunturi
2.550ден
Бесплатна достава
Dipping Belt
Tunturi
3.180ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023