Pre workout и NO Booster

Формулите за пред вежбање се патентирани мешавини од неколку состојки, кои ни помагаат да ја подобриме издржливоста, силата, менталниот фокус или циркулацијата на крвта, се со цел подобар и полесен тренинг. Овие производи ги земаме непосредно пред самиот тренинг или активност, кога треба да се стимулираме себеси и телото затоа што сме премногу уморни, немаме волја или фокус.

Најчестите компоненти:
Креатин – за сила, хидратација на клетките
● Бета аланин – за нормализирање на PH рамнотежата во мускулите, спроводливост на нервите и издржливост
● Аргинин – за подобaр „pump“ на крвта и помош при анаболизам на телесните протеини
● Кофеин / Гуарана – стимулатор на централниот нервен систем и за зголемување на фокусот и будноста
● Цитрулин малат - стимулатор на максимална енергија и брзо закрепнување
● Таурин – „засилувач“ на други компоненти, ја зголемува мускулната контракција (нервна спроводливост и пренос на нервните импулси), помага во снабдувањето на мускулите со гликоза
● Витамини и минерали, амино киселини, растителни екстракти кои влијаат на анаболизмот, стимулирање на производството на хормони...

Секој preworkout производ  има различен состав или сооднос на слични состојки, така што некои немаат кофеин, додека некои немаат креатин. Важно е да се биде внимателен пред консумацијата доколку некому му пречи некоја од наведените компоненти во составот.

Филтрирај
Цена
Распон: 110 ден - 3500 ден
Бренд
Вкус
Волумен/Грамажа
Диета/Вид на исхрана
Не содржи
Пакување

Oxy Jet Power

690денOxy Jet Power

550денMe:First

1.760ден

Бесплатна достава

Me:First

1.665ден

Бесплатна достава

Me:First

126денPolleo Sport Proseries

120денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

140денOptimum Nutrition

2.200ден

Бесплатна достава

Cellucor

3.130ден

Бесплатна достава

Cellucor

2.160ден

Бесплатна достава

BSN

2.450ден

Бесплатна достава

BSN

3.500ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024