Pre, intra и post workout

Производите од оваа категорија се патентирани мешавини од неколку состојки кои ни помагаат да стекнеме издржливост, сила, циркулација на крвта, ментален фокус или подолг и полесен тренинг. Некои се земаат непосредно пред тренинг (пред тренинг) или по потреба при некоја активност, со цел да се стимулираме бидејќи сме премногу уморни или не сме во фокус. Со овие производи за подготовка, го зајакнуваме телото и перформансите, добиваме kick и сме подготвени за подобри перформанси на крајот. Тие се базираат на кофеин, аргинин, бета аланин, таурин, креатин и други активни супстанции.

Производите кои ги внесуваме во текот на активноста (интра производи) служат првенствено за дополнување на изгубената енергија во организмот и со тоа обезбедуваат продолжување на самиот перформанс. Овие производи најчесто се базираат на брзи јаглехидрати, кои супер брзо ги пополнуваат резервите на гликоген во организмот, но и аминокиселините за закрепнување. Производите после тренинг се базираат главно на есенцијални амино киселини, со цел да му обезбедат на телото брзо достапни градежни блокови и на тој начин да го спречат понатамошниот катаболизам и обновување на мускулното ткиво.

Филтрирај
Цена
Распон: 110 ден - 3500 ден
Категорија
Бренд
Вкус
Волумен/Грамажа
Диета/Вид на исхрана
Не содржи
Пакување

Polleo Sport Proseries

140денOxy Jet Power

690денOxy Jet Power

550денMe:First

2.770ден

Бесплатна достава

Me:First

1.760ден

Бесплатна достава

Me:First

1.665ден

Бесплатна достава

Me:First

126денMe:First

130денPolleo Sport Proseries

120денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

140денOptimum Nutrition

2.340ден

Бесплатна достава

Optimum Nutrition

2.200ден

Бесплатна достава

Cellucor

3.130ден

Бесплатна достава

Sci-Muscle

2.140ден

Бесплатна достава

Cellucor

2.160ден

Бесплатна достава

Sci-Muscle

1.680ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024