BCAA

Трите најважни аминокиселини за нас се амино киселините со разгранет ланец (Branched-Chain Amino Acid) или BCAA. Тие се составен дел на новите мускули, што значи дека се исклучително важни за тренирање и напредок во растот на мускулната маса. BCAA се комбинација од три амино киселини: леуцин, изолеуцин и валин. Овие три амино киселини сочинуваат до 1/3 од сите амино киселини во мускулното ткиво. Во природата најчесто ги среќаваме во месото, сојата, јајцата, сирењето и рибата.

Нашето тело не може самостојно да произведе BCAA, па затоа мора да ги внесуваме преку исхрана или суплементација, а тука доаѓа Polleo Sport. Затоа, без разлика дали целта е да се губи телесната тежина, да се зајакнат или да се изградат мускули, нашите BCAA додатоци можат да ви помогнат да ги постигнете посакуваните цели. Погледнете ја нашата понуда и одберете нешто од докажаните светски брендови.

Филтрирај
Цена
Распон: 640 ден - 4200 ден
Бренд
Вкус
Волумен/Грамажа
Не содржи
Пакување
Instantized BCAA 8:1:1, 250 г
Me:First
1.720ден
Бесплатна достава
Instantized BCAA 2:1:1, 250 g
Me:First
1.490ден
Instantized BCAA 2:1:1, 500 g
Me:First
2.480ден
Бесплатна достава
Gold Standard BCAA, Train + Sustain, 266 g
Optimum Nutrition
2.320ден
Бесплатна достава
BCAA 5000 345 gr
Optimum Nutrition
2.130ден
Бесплатна достава
Bcaa-X 330 caps
Scitec Nutrition
1.300ден
BCAA 4:1:1 250 g Unflavoured
Myprotein
1.450ден
BCAA 4:1:1 1000 g Unflavoured
Myprotein
4.200ден
Бесплатна достава
BCAA 250 g Unflavoured
Myprotein
1.290ден
BCAA-X, 120 caps
Scitec Nutrition
640ден
BCAA 500 g Unflavoured
Myprotein
2.580ден
Бесплатна достава
BCAA 1000 g Unflavoured
Myprotein
3.990ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023