Креатин етил естер

Креатин етил естер е поефикасна варијанта на популарниот додаток во исхраната, креатин монохидрат. Бидејќи креатин монохидрат се врзува за естерските соли, генерално е полесно за телото да го апсорбира кога се комбинира со алтернативни извори. Наменет е специјално за оние кои тренираат  сила и сакаат да ги зголемат своите атлетски перформанси. Ова се области каде што монохидратот исто така се покажа како многу ефикасен, но Креатин етил естер е поефективен поради неговата способност телото да го апсорбира подобро и побрзо. Истражувањата покажаа дека е 30 до 40 пати поефикасен од класичниот монохидрат.

Креатин етил естерот ја промовира брзата апсорпција на АТП (аденозин трифосфат) во мускулите, што ја олеснува конверзијата на чистата мускулна маса, зголемувајќи ја силата и експлозивноста. Бидејќи е многу лесен за употреба и дава извонредни резултати, тој е најдобриот избор за секое лице кое сака да ги подобри своите физички и спортски перформанси, а во исто време да нема никакви несакани ефекти. Некои од главните предности на креатин етил естерот во однос на монохидрат лежат во фактот дека се потребни многу помали дози за да се постигне истиот ефект.

Филтрирај
Цена
Распон: 1530 ден - 1530 ден
Бренд
Вкус
Волумен/Грамажа
Не содржи
Пакување

Me:First

1.530ден

Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024