Готови пијалоци и РТД

Практичните готови RTD пијалоци се однесуваат на готови пијалоци за кои не е потребна дополнителна подготовка. Лесно се отвораат и консумираат, па оттука и името од кратенката „ready to drink “. Покрај протеинските пијалоци, во нашата понуда можете да најдете и разни други на база на амино киселини, витамини, минерали, разни активни состојки за стимулација пред тренинг или за подобрување на согорувањето на мастите. Погледнете ја целата наша понуда подолу.

Филтрирај
Цена
Распон: 55 ден - 230 ден
Бренд
Вкус
Волумен/Грамажа
Диета/Вид на исхрана
Не содржи
Пакување

Bolero

55денPolleo Sport Proseries

120денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

110денPolleo Sport Proseries

95ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024