Подигнување на производите од продавница

Нестрпливоста е твоја доблест, а контрола основна карактеристика?

Не грижете се, вашата онлајн нарачка може да ја подигнете во избраната Полео Спорт продавница во рок од 48 часа по извршена уплата на нашата сметка!*

При пополнување на онлајн нарачката, во полето “начин на достава”, потребно е да означете “ Подигнување во продавница” и да ја селектирате саканата продавница.

Листата на продавници може да се види овде

*Уплатата и деталите за подигнување на производите користникот се известува преку e-mail.
*Сите нарачки се испраќаат од нашиот централен магацин.
*Достава не се врши за време на викенд.

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024