ЛАВ КЛУБ ПРОГРАМ

Лав Клуб наградниот програм ти носи бројни поволности при секое купување на сите продажни места на Polleо Sport Македонија, како и разни други поволности.

КАКО ДА СТАНЕШ ЧЛЕН?
Секој оној кој ќе направи нарачка од 20.000 денари може да аплицира за картичка кај вработените во Polleo Sport и да добие картичка со 10% попуст.
За сите кои имаат картичка со попуст од 10% попуст можете да го корисат неограничено.


УСЛОВИ ЗА ЧЛЕНСТВО
Со потпишување на апликацијата за картичка ги прифаќате општите услови за користење на Лав Клуб картичката. Картичката може да ја користите само оној на чие што име е издадена. Сите лични информации Polleo Sport ќе ги користи за свои потреби во согласност со Законот за заштита на лични податоци

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024