Достава

Услови за достава

Робата се доставува со брза испорака во рок од 2-5 работни дена. Доколку производите се веднаш достапни, испораката ќе се изврши во рок од 72 часа од приемот на нарачката. Корисникот ќе биде информиран за начинот на испорака во моментот на нарачката на стоката (електронски или телефонски, во зависност од начинот на купување што го избира клиентот). Доколку стоката не е достапна, Продавачот ќе го извести клиентот (писмено или телефонски) за можниот датум на испорака. Клиентот потоа може да го прифати новиот датум на испорака или да ја откаже нарачката. Доколку Купувачот одлучи да ја откаже нарачката, продавачот ќе му ги врати парите во рок од 2-5 дена. При преземањето на стоката, купувачот е должен да провери дали има можни штети и веднаш да го пријави до доставувачот кој ја испорачал стоката или да одбие да преземе пратка со видливи надворешни оштетувања.

Други услови за достава

Производите ќе бидат спакувани за да не можат да се оштетат со нормално ракување при транспорт. При преземањето на производот, клиентот е должен да провери дали има некаква штета и веднаш да го пријави до доставувачот кој ја испорачал робата или да одбие да преземе пратка со видливи надворешни оштетувања.

Трошоци за достава

Поштарината  изнесува 150 денари.

Доколку тежината на производите е поголема од 5кг, поштарината се зголемува по 30 денари по килограм

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024