Паметни часовници

Паметните часовници својот пат го започнаа како продолжение на нашите паметни телефони, а денес е тешко да се замисли животот без нив. Тие ни помагаат побрзо и поефикасно да се справиме со секојдневните обврски, да ги следиме нашите активности и целокупната здравствена состојба, а со тоа да имаме време за поважни работи во денот.

Паметни часовници, алки за пратење на активности и сета поврзана опрема на едно место. Најдете го најдобриот избор на производи од Garmin и Fitbit во Polleo Sport.

Филтрирај
Цена
Распон: 1280 ден - 129980 ден
Категорија
Бренд
Боја
Вид на екран
Компатибилност
Траење на батерија
Функционалности
GARMIN HRM Pro Plus
Garmin
7.980ден
Бесплатна достава
GARMIN HRM-Pro™
Garmin
8.480ден
Бесплатна достава
GARMIN HRM-Dual™
Garmin
4.580ден
Бесплатна достава
GARMIN HRM-Run™
Garmin
6.180ден
Бесплатна достава
GARMIN forerunner 265 aqua
Garmin
30.980ден
Бесплатна достава
GARMIN forerunner 265 whitestone
Garmin
30.980ден
Бесплатна достава
GARMIN Forerunner 965 Carbon Grey DLC Titanium white
Garmin
39.980ден
Бесплатна достава
GARMIN Forerunner 965 Carbon Grey DLC Titanium
Garmin
39.980ден
Бесплатна достава
GARMIN Venu Sq 2 Mint metalic
Garmin
16.780ден
Бесплатна достава
GARMIN Venu Sq 2 white cream gold
Garmin
16.780ден
Бесплатна достава
GARMIN Venu Sq 2 slate shadow gray
Garmin
16.780ден
Бесплатна достава
GARMIN Venu Sq 2 music cream gold french grey
Garmin
18.980ден
Бесплатна достава
GARMIN Venu Sq 2 music peach gold ivory
Garmin
18.980ден
Бесплатна достава
GARMIN Venu Sq 2 music slate black
Garmin
18.980ден
Бесплатна достава
GARMIN forerunner 255s light pink
Garmin
21.680ден
Бесплатна достава
GARMIN forerunner 255s powder gray
Garmin
21.680ден
Бесплатна достава
GARMIN forerunner 955 black
Garmin
33.980ден
Бесплатна достава
GARMIN forerunner 55 црн
Garmin
12.980ден
Бесплатна достава
Garmin fenix 7X sapphire solar dlc titanium carbon gray lux
Garmin
74.380ден
Бесплатна достава
Garmin fenix 7X sapphire solar titanium leather
Garmin
68.180ден
Бесплатна достава

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023