За подобар сон

Сите знаеме колку ни е важно да спиеме добро и квалитетно, за нашето тело да може оптимално да се регенерира за новите предизвици што му претстојат. Можеме со сигурност да кажеме дека спиењето е исто толку важно како и исхраната и активноста. Недоволното спиење има негативно влијание врз работата и активноста на нашите хормони, нашите дневни или спортски перформанси се значително намалени, како и нашите севкупни физиолошки и когнитивни активности. Мелатонин, или хормонот за спиење, е одговорен за процесот на спиење во нашето тело, а неговото нарушување доведува до проблеми со спиењето, а на крајот и до несоница. Додатоци за подобар сон ќе му дадат поддршка на нашето тело, за да биде поопуштено, а ќе го ублажат и елиминираат насобраниот стрес и напнатост.

Филтрирај
Цена
Распон: 1090 ден - 1090 ден
Бренд
Волумен/Грамажа
Пакување

Leovital

1.090ден


НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2024