Витамин Б

Витамините од групата Б се есенцијални хранливи материи, растворливи во вода, со бројни важни задачи во човечкото тело. Секој од дванаесетте дефинирани членови на семејството на витамини од групата Б има уникатна структура и број на функции, но имајќи предвид дека нивните задачи се во голема мера испреплетени и комплементарни, се препорачува да се земаат како балансирана целина, или преку храна или преку додатоци во исхраната. 

Филтрирај
Цена
Распон: 280 ден - 630 ден
Бренд
Пакување
Vitamin B1 100 mg
Jamieson
420ден
Hair, Skin, Nails
Jamieson
610ден
Doc B-Complex
Doc Pharma
280ден
Doc Hair
Doc Pharma
630ден

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023