Витамини

Витамините (и минералите) се суштински дел од правилната и урамнотежена исхрана за секој човек (маж, жена, стар или млад) и играат исклучително важна улога во метаболизмот и размената на материи во организмот. Тие сами по себе не се извор на енергија и немаат енергетска вредност, па никого не можат да здебелат. Едноставно ги регулираат процесите, правилно ја разградуваат храната (протеини, јаглени хидрати, масти) и овозможуваат производство на нови протеини, шеќери и масти неопходни за работата и животот на организмот, обновување на ткивата итн. Без доволно количество витамини во организмот, се јавуваат бројни нарушувања кои можат да предизвикаат многу сериозни болести.

Филтрирај
Цена
Распон: 190 ден - 980 ден
Категорија
Бренд
Волумен/Грамажа
Не содржи
Пакување
Chewable C500 mg + D3 500 IU
Jamieson
560ден
Vitamin C 1000 mg
Jamieson
850ден
Vitamin B1 100 mg
Jamieson
420ден
Cod Liver Oil
Jamieson
500ден
Vitamin E 400 IU
Jamieson
480ден
Hair, Skin, Nails
Jamieson
610ден
Vitamin D3
Dr. Wolz
900ден
Osteocoral D3
Dr. Wolz
880ден
Doc Vitamin D3
Doc Pharma
410ден
Doc B-Complex
Doc Pharma
280ден
Doc Vitamin C
Doc Pharma
190ден
Doc Hair
Doc Pharma
630ден
Calcium + K1 + D3, 90 caps
Leovital
980ден
-20%
Vitamin D3, 180 caps
Leovital
730ден
584ден

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА АКЦИЈАТА

Пријавете се за нашиот билтен и бидете во тек со најновите промоции и новости!


Софтверот за продавницата © Polleo Sport 2008 - 2023