NO бустери/Азотни оксиди

Азотните оксиди (NO), познати и како pre-workout или NO бустери, се производи кои можат да ви помогнат подобро да се подготвите за тренинг и побрзо да се опоравите за време на вежбањето и по него. Креирани се да ја зголемат вашата енергија и сила, и да го подобрат вашиот фокус за време на вежбањето. Делуваат на проширувањето на крвните садови и со тоа поттикнуваат подобар проток на крв во мускулите, со што се зголемува нивната способност. 

 

 

Прикажи:
Сортирај по: