Gainers

„Gainers“ или зголемувачи на мускулна маса се додатоци во исхраната кои содржат висок степен на јаглехидрати за надополнување на енергијата и протеини за раст и опоравување на мускулите по интензивен тренинг. Освен тоа, можат да содржат и аминокиселини како BCAA, глутамин, креатин, добри масти и витамини и минерали. 

Прикажи:
Сортирај по: