Polleo Sport

Заштита на податоци

Полео Спорт се обврзува да обезбеди заштита на личните податоци на купувачот, со тоа што се собираат само потребните, основните податоци од купувачот/ корисникот кои се потребни за исполнување на нашите обврски; да ги информира купувачите за начинот на користење на податоците, редовно давајки им можност на избор за употребата на дадените податоци, вклучувајки ја и одлуката дали сакаат или не нивното име да се избрише од листата која се користи за маркетинг кампања.

Сите податоци за корисниците се строго чувани и достапни се само на вработени на кои тие податоци им се потребни за извршување на работата. Сите вработени во Полео Спорт се одговорни за почитување на начелата за заштита на приватноста.

Купувајте со доверба

American Express Maestro MasterCard Visa WS Pay SSL secured