Мултивитамини

Со напнатоста и стресот кои ги имаме прифатено како дел од секојдневниот живот, неопходно е да го одржуваме оптималното ниво на витамини и минерали во телото. Дури и ако само една од овие клучни супстанции се најде во дефицит, здравјето може да се влоши без никакво предупредување. Мултивитаминските додатоци ја содржат потребната дневна доза на витамини и минерали која му е неопходна на вашето тело за правилно фукционирање.

Прикажи:
Сортирај по: