Polleo Sport

Услови за продажба

Овие услови за продажба го дефинираат начинот на нарачување, плаќање, испорака и поврат на средста односно рекламација на роба која е понудена на нашата страна. Добавувач (Продавач) е Поллео Спорт. Купувач е посетител на веб страната, кој избере минимум еден производ, го додаде во кошничката, плати со кредитна картичка, е- банка, или вирман (уплатница) во банка (пошта) и ја испрати нарачката на Продавачот.

Веб страната www.polleosport.mk  овозможува продажба на сите производи кои се наоѓаат на страната на Продавачот.

Доколку има два или повеќе акции/промоции во ист период корисниците не може да користат повеќе од една акција при купување на производ/и. Производите кои се на тековна акција не подлежат на поволностите од  loyalty програмите. Секој корисник може да купи производ според попустот/акцијата која тој корисник сака да ја искористи.

Цените се со ДДВ.

Валута е Македонски Денар

Нарачки

Нарачките може да се извршуваат 24 часа на ден, 7 дена во неделата. Производите се нарачуваат електронски или телефонски на броевите 078 886 333 и 078 887 222

Доколку Продавачот не е во можност да ги испорача сите наведени артикли, ќе ги испорача само оние кои може, а за рокот на испорака на останатите продукти ќе го информира на купувачот на маил. Купувачот може да ја прифати или откаже испораката на преостанатите артикли. Доколку Купувачот нема е-маил адреса, ќе биде информиран телефонски.

Плаќање на жиро сметка

Уплата на жиро сметка (интернет банкарство, пошта, банка)

Сите цени се иразени во Македонската национална валута, Македонски Денар, со вклучено ДДВ

Достава

Превземање на пратка од Карго служба

Кредитни картици

American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners

Купувајте со доверба

American Express Maestro MasterCard Visa WS Pay SSL secured