Закрепнување

Додатоците во исхраната за опоравување содржат единствени регенеративни формули кои го потпомагаат закрепнувањето кај спортистите. Креирани се да ја поддржат најважната фаза на тренинг програмата - онаа после тренингот. Спортистите кои адекватно се опоравуваат по интензивен тренинг се подобро подготвени за следните тренинзи. По вежбањето, мускулите се во состојба на висок стрес и работат на тоа да ја поправат настанатата штета и да изградат нови ќелии, во што овие додатоци им помагаат.

Прикажи:
Сортирај по: