Протеини

Протеините се основа на секој начин на исхрана и многу добро влијаат на растот и регенерацијата на мускулите. Тие доаѓаат во различни форми, како сурутка или казеин, кои се одлични во комбинација и како такви претставуваат најдобра храна за мускулите која човек може да ја внесе во својот организам.

Прикажи:
Сортирај по: