Креатини

Креатинот е сигурно еден од најпопуларните додатоци во исхраната во спортот. Се користи во разни спортски дисциплини, но култниот статус го постигна во фитнесот и бодибилдингот. Овој додаток има способност значително да ја зголеми чистата мускулна маса, а исто така е одговорен за зголемување на силата за време на вежби со висок интензитет, за зголемување на нивото на енергија и забрзување на процесот на закрепнување.

Прикажи:
Сортирај по: