Гелови

Енергетските гелови се одличен извор на енергија со извонреден вкус. Генерално содржат комбинација на брзи и бавни јаглехидрати, кофеин и/или гуарана со додадени витамини. Тие овозможуваат брз и долготраен извор на енергија, со истовремено подобрување на перформансите за време на интензивен тренинг.

Прикажи:
Сортирај по: