Енергетски пијалоци

Енергетски пијалоци се безалкохолни пијалоци кои ги зголемуваат менталните и когнитивните способности, будноста и физичката издржливост. Шише со енергетски пијалок е популарен начин да се добие потребната енергија кога едноставно се нема време за спиење. Најчесто содржат кофеин и некои други состојки како таурин, гуарана и витамин Б, со цел да се обезбеди дополнителна енергија.

Прикажи:
Сортирај по: