It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

Совети и поддршка Polleo Sport

Совети и поддршка

Полео Спорт е најголем специјализиран синџир за спортска и здрава исхрана наменета за спортисти, рекреативци и луѓе кои се грижат за сопственото здравје. Во нашите продавници ќе наидете на високо едуцирани лица кои може да ви понудат совети како да живеете активно, да се храните здраво и да ги постигнете вашите цели брзо и сигурно. Нашето тесно подрачје на специјализација се производите за спортска исхрана и останатите додатоци во исхрана кои со правилен и навремен совет од нашите стручни експерти, стануваат право оружје за постигнување на вашите цели.

На спортистите и рекреативците т.е. на сите оние кои се грижат за своето здравје Полео Спорт им овозможуваат купување на спортска и здрава исхрана во сите градови, како и бесплатни совети со нашите едуцирани експерти.

Нашата мисија

Нашата мисија е да ги едуцираме луѓето за тоа колку е важен активниот живот за квалитетно живеење без болести, вишок килограми и комплекси. Да се едуцираат луѓето  дека суплементите не се “недозволени средста” туку се додатоци во исхрани кои претставуват помош кон максимизирање на својот труд низ тренинг и здрава исхрана.

Да се едуцирате дека спортскиот дух лежи во секој од нас

Купувајте со доверба

American Express Maestro MasterCard Visa WS Pay SSL secured