Протеински пијалоци

Протеинските пијалоци се готови производи односно протеински шејкови со одлична текстура и со сите хранливи квалитети на традиционалните протеински шејкови кои придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Практичното пакување овозможува лесен транспорт и употреба, само треба да се протресат и пијалокот е подготвен!

Прикажи:
Сортирај по: