Неутрални протеини

За разлика од другите производи неутралните протеини не вклучуваат вештачки засладувачи, бои и други несакани состојки, а со тоа и имаат неутрален вкус. Овие карактеристики ги прават идеални за употреба во најразлични рецепти.

Прикажи:
Сортирај по: