It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

Подигнување на производите од продавница Polleo Sport

Подигнување на производите од продавница

Нестрпливоста е твоја доблест, а контрола основна карактеристика?

Не грижете се, вашата онлајн нарачка може да ја подигнете во избраната Полео Спорт продавница во рок од 48 часа по извршена уплата на нашата сметка!*

При пополнување на онлајн нарачката, во полето “начин на достава”, потребно е да означете “ Подигнување во продавница” и да ја селектирате саканата продавница.

Листата на продавници може да се види овде

  • Уплатата и деталите за подигнување на производите користникот се известува преку e-mail.
  • Сите нарачки се испраќаат од нашиот централен магацин
  • Достава не се врши во викенд.

Купувајте со доверба

American Express Maestro MasterCard Visa WS Pay SSL secured