PRE SALE Zoe WOMEN:NOW - NEW Collection

Живете ли во моментот ? Ако не време е да почнете. Новата Zoe колекција WOMEN:NOW е наменета да ги испирира и потикне жените да живеат во моментот, да уживаат во своите години и да го ценат својот карактер. Zoe како бренд не одбира одредени типови на жени ниту пак ја бара совршената жена. Целта на Zoe е да се цени индивидуалноста и уникатноста на секоја жена. Затоа со новата колекција време е да се обединат сите девојки и жени преку нивните различности.

WOMEN : NOW колекцијата спојува иновативни и високо квалитетни материјали кои нудат врвна удобност, свежина и пријатност со сензуални облици и нагласок на уникатната фигура. Дизајните се силни, храбри и уникатни и неоспорно женствени, баш како секоја Zoe жена. 

Прикажи:
Сортирај по: