Polleo Sport

ЛАВ КЛУБ ПРОГРАМ

Лав Клуб наградниот програм ти носи бројни поволности при секое купување на сите продажни места на Polleо Sport Македонија, како и разни други поволности.

КАКО ДА СТАНЕШ ЧЛЕН?
Секој оној кој ќе направи промет од 10.000 денари може да аплицира за картичка кај вработените во Polleo Sport и да добие картичка со 10% попуст.
Со надминување на 100.000 денари куповна вредност можете да аплицирате за картичка од 15% попуст.
За сите кои имаат картичка со попуст од 10% попуст можете да го корисат неограничено.
Оние со картичка од 15% попуст можат да го користат тој попуст до 15.000 денари во текот на месецот. Над таа сума попустот е 10%. Доколку купувате до 2 производи со цена поголема од 15.000 денари попустот е 15% попуст и не се менува.

УСЛОВИ ЗА ЧЛЕНСТВО
Со потпишување на апликацијата за картичка ги прифаќате општите услови за користење на Лав Клуб картичката. Картичката може да ја користите само оној на чиво име е издадена. Сите лични информации Polleo Sport ќе ги користи за свои потреби во согласност со Законот за заштита на лични податоци

 

Купувајте со доверба

American Express Maestro MasterCard Visa WS Pay SSL secured