Топачи на масти

Додатоци во исхраната кои се темелат на докажани комплексни комбинации на состојки кои го обезбедуваат нивниот ефект. Благодарение на бројните составни компоненти придонесуваат кон подобар ментален фокус и издржливост во текот на тренингот, а со правилен режим на вежбање можат да помогнат и при регулирање на телесната тежина. 

Прикажи:
Сортирај по: