Додатоци / сосови / тестенини

Широк спектар на вкусни сосови, преливи, тестенини, преливи за салата и маринади како додаток за било кој тип на здрава исхрана. Можете да уживате без да чувствувате грижа на совеста бидејќи секоја доза е со малку калории и има многу ниска содржина на масти, шеќери и јаглехидрати. Производите се создадени со користење на природни состојки и со нивниот избор за оброк се помага подобрувањето на општата здравствена состојба и намалувањето на половината!

Прикажи:
Сортирај по: